Een kort verhaal achter dubplate.be

Lester is al sinds zijn jeugd een verzamelaar van vinylplaten en was altijd al gefascineerd door het productieproces van vinyl. Hij was altijd al geïnteresseerd in de kunst van het platen snijden en het proces om van een leeg stuk vinyl iets speciaals te maken.

Dus besloot hij in 2007 de sprong te wagen en zijn eigen bedrijf voor het snijden van vinylplaten te beginnen. Hij begon met het aanbieden van gepersonaliseerde vinylplaten voor dj's, platenlabels en muziekproducenten. Hij biedt nu ook een op maat gemaakte service voor particulieren die hun eigen persoonlijke one-off vinylplaat wilden laten maken. Klanten waren enthousiast over de resultaten en verspreidden snel het nieuws over deze service.

Bij dubplate.be zijn we geen vreemden voor vinyl productie, met jarenlange ervaring in de industrie. We weten hoe belangrijk het is om de nieuwste technologie en de hoogste kwaliteit materialen te gebruiken om een geweldig klinkende (en ook geweldig uitziende) vinylplaat te maken. Onze precisie snijtechniek zorgt ervoor dat elke custom vinylplaat helder klink, terwijl de hoge kwaliteit materialen gebruikt voor de buitenhoes en centerlabels zorgen voor een duurzame en aantrekkelijke gepersonaliseerde vinylplaat.

Een groot deel van waarom dubplate.be zo succesvol is, is het kwaliteitsniveau van elke vinylplaat. Van de audiokwaliteit tot de bedrukte hoezen en centerlabels, elke plaat wordt met zorg en aandacht voor detail gemaakt. En nog beter, de prijzen worden bewust scherp gehouden.

Elke stap van het productieproces wordt zorgvuldig gecontroleerd en we blijven werken aan de beste ervaring voor onze klanten. Ook een vriendelijke, deskundige klantenservice is een van onze handelsmerken.

Online een gepersonaliseerde vinylplaat bestellen is eenvoudig. Upload jouw geselecteerde muziekbestanden en ook de eigen ontwerpen voor de centerlabels en buitenhoezen. Wij doen de rest.

Klanten zijn enthousiast over de geluidskwaliteit van onze unieke vinylplaten, en het feit dat ze hun eigen ontwerpen voor de centerlabels en buitenhoezen kunnen aanleveren.

Bij dubplate.be zijn we erg trots op ons werk, en we houden ervan om te weten dat we helpen om muziek tot leven te brengen op het gekoesterde vinylformaat. Weet ook dat we je gepersonaliseerde vinylplaat wereldwijd verzenden.

Dus, wacht niet langer - ga naar dubplate.be en bestel je eigen vinyl plaat vandaag nog!

Deze blog werd geschreven door ChatGTP, maar dit had je wellicht reeds gemerkt tijdens het lezen ;-)

1 maart 2023